mängderna i detta recept måste du avgöra beroende på hur stor form du ska fylla med paj, jag gjorde i en lite form som räcker till 4 små portioner

200 gr rabarber skuren i mindre bitar
1 msk potatismjöl på ett ungefär
2 msk socker
mortlad kardemumma (typ 30-40 korn, kan uteslutas)

100 gr smör
1 dl vetemjöl
1 dl Müsli
1 msk socker

  1. Börja med att skära rabarbern och lägg den i en ugnsform
  2. Mortla kardemumman
  3. Bland potatismjöl socker och kardemumman i ett glas och blanda, strö det över rabarbern
  4. Smält smöret i en kastrull, rör ner mjölet, müslin och sockret, fördela över rabarbern
  5. Grädda i mitten av ugnen 225° i ca 20 minuter

Äts med marzansås, vaniljvisp, rysk yogurt eller en klick vaniljglass

Om du inte vill ha müslin i pajen kan du byta det mot t.e.x havregryn